Tym menu oddajemy hołd Stowarzyszeniu Relais & Châteaux, do którego należy Hotel Quadrille.
Wszystkie pozycje w naszym wyjątkowym menu à la carte to autorskie aranżacje signature dishes uznanych Szefów Kuchni. Różnorodna selekcja dań czerpie inspiracje z głównie europejskich restauracji hotelowych obiektów Relais & Châteaux, ale wzbogaca każdą z kulinarnych kompozycji o lokalne, polskie składniki i smaki.
To umiłowanie tradycji. Dopełnienie wizyty w wyjątkowych, pałacowych wnętrzach Hotelu Quadrille. Menu à la carte to celebracja l’Art de vivre w szacunku do myśli przewodnej Stowarzyszenia, czyli delicious journeys (przepysznych podróży)
W ślad za wizją Relais & Châteaux uważamy, że sercem gościnności jest kuchnia. Dlatego szeroko otwieramy drzwi naszej restauracji w aż dwóch miejscach naszego obiektu.
poniedziałek – czwartek: 13-22 piątek – sobota: 13-23, niedziela: 13-22 (w niedzielę po godz. 19 dostępne jest skrócone menu Room Service).
Rezerwacje dla Gości z zewnątrz:
tel. +48 58 351 03 30
Restauracja Quadrille działa wyłącznie w oparciu o specjalnie przygotowane menu à la carte. Jeśli szukasz innego rodzaju kulinarnej podróży – sprawdź menu degustacyjne Restauracji Biały Królik. W obrębie jednej rezerwacji obsługujemy tylko jedną z tych kart.
Zgodnie z polityką Hotelu Quadrille również w Restauracji obsługujemy tylko gości powyżej 16. roku życia.
+
Search Room
Zapisz się do newslettera
Dołącz do naszego newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi inspiracjami, poradami i wyjątkowymi ofertami!
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda