Wszystkie pozycje w naszym wyjątkowym menu à la carte to autorskie aranżacje signature dishes uznanych Szefów Kuchni. Różnorodna selekcja dań czerpie inspiracje z głównie europejskich restauracji hotelowych obiektów Relais & Châteaux, ale wzbogaca każdą z kulinarnych kompozycji o lokalne, polskie składniki i smaki.
To umiłowanie tradycji. Dopełnienie wizyty w wyjątkowych, pałacowych wnętrzach Hotelu Quadrille. Menu à la carte to celebracja l’Art de vivre w szacunku do myśli przewodnej Stowarzyszenia, czyli delicious journeys (przepysznych podróży)
W ślad za wizją Relais & Châteaux uważamy, że sercem gościnności jest kuchnia. Dlatego szeroko otwieramy drzwi naszej restauracji w aż dwóch miejscach naszego obiektu.
poniedziałek: zamknięte
wtorek – sobota: 16-22
niedziela: 13-19.
poniedziałek – czwartek: 13-22
piątek – sobota: 13-23,
niedziela: 13-22 (w niedzielę po godz. 19 dostępne jest skrócone menu Room Service).
Dołącz do naszego newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi inspiracjami, poradami i wyjątkowymi ofertami!