Podążaj za Białym Królikiem

Restauracja Biały Królik to miejsce tworzone z pasją i z ogromną znajomością kulinarnego kunsztu. Szefowie, Rafał Koziorzemski (Head Chef, The Best Chef Raising Star 2017) i Marcin Popielarz (Chef Patron, finalista San Pellegrino Young Chef 2018), stworzyli tu prawdziwą nowoczesną kuchnię polską – kreatywną, bogatą w formy, apelującą do wszystkich zmysłów i silnie osadzoną w recepturach i produktach regionalnych.

Wszystkich koneserów otwartych na nowe doznania kulinarne, ceniących sobie autorską kuchnię i lubiących poszerzać horyzonty wrażeń zachęcamy do zatrzymania się w Hotelu Quadrille i poznania mistrzowskiego menu restauracji Biały Królik, tak wysoko ocenionej przez przewodnik  Gault & Millau. Nasze propozycje degustacyjne zaapelują do Państwa zmysłów i będą niesamowitą podróżą kulinarną, w której asystować będzie Państwu wykwalifikowany personel.

W zależności od Państwa indywidualnych  preferencji przygotowaliśmy dwa atrakcyjne pakiety:

Pakiet Komfort

– 2 noclegi w pokoju Double Deluxe w Pałacu
– słodka wstawka w pokoju
– 2 bogate śniadania
– kolacja degustacyjna* + woda Cisowianka (0,7 l)
– serwis kelnerski
– nieograniczony dostęp do strefy wodnej a*quadrille (basen, jacuzzi, sauna sucha, łaźnia parowa, strefa chłodzenia z prysznicami i lodem, strefa relaksu przy basenie ze słoneczną łąką, sala cardio)
– relaksujący drink w Pubie 10/6
– parking
– wi-fi

cena pakietu: 1700 zł
(cena regularna: 2300 zł)

*do wyboru skrócone menu degustacyjne lub tasting wegański Roślinnie Jemy

Pakiet Ekskluzywny 

– 2 noclegi w pokoju Double Deluxe w Pałacu
– słodka wstawka
– butelka wina białego/czerwonego lub prosecco w pokoju
– 2 bogate śniadania
– nieograniczony dostęp do strefy wodnej a*quadrille (basen, jacuzzi, sauna sucha, łaźnia parowa, strefa chłodzenia z prysznicami i lodem, strefa relaksu przy basenie ze słoneczną łąką, sala cardio)
– relaksujący drink w Pubie 10/6
– dwie kolacje degustacyjne w Białym Króliku* + woda Cisowianka (0,7 l) do każdej z nich
– serwis kelnerski
– parking
– wi-fi

*do wyboru skrócone menu degustacyjne lub tasting wegański Roślinnie Jemy

cena pakietu: 2200 zł
(cena regularna 2860 zł)

A dla prawdziwych smakoszy, pragnących uczynić swoje doświadczenie kulinarne jeszcze bardziej wyjątkowym, dostępne są dodatkowe opcje takie jak pairing z winem oraz degustacja serów, whisky lub kawioru.

Zachęcamy do kontaktu w celu przygotowania indywidualnej oferty:
recepcja@quadrille.pl  , +48 58 351 03 00.

Warunki rezerwacji:
– oferta promocyjna, nie łączy się z innymi promocjami
– oferta ważna do 31.03.2021
– oferta nie obowiązuje w święta, długie weekendy, podczas imprez specjalnych
  oraz w wybranych terminach w okresie od 01.07-31.08.2020
– zastrzegamy sobie prawo do realizacji dwóch ofert promocyjnych w ciągu jednej doby
– pakiety są w ofercie bezzwrotnej, przedpłaconej w 100 %