Podążaj za Białym Królikiem

Podążaj za Białym Królikiem – kulinarna przygoda w Quadrille

Jesteś smakoszem otwartym na nowe doznania kulinarne?
Lubisz autorską kuchnię – inspirującą i poszerzającą horyzonty wrażeń?
Podczas podróży doceniasz regionalne smaki?

Zatrzymaj się w XVIII-wiecznym kompleksie pałacowo-parkowym Quadrille i poznaj mistrzowskie menu degustacyjne restauracji Biały Królik docenionej przez kulinarny przewodnik Gault & Millau, przygotowane przez szefów Marcina Popielarza (Chef Patron) – finalistę San Pellegrino Young Chef 2018 oraz Rafała Koziorzemskiego (Head Chef) – The Best Chef Raising Star 2017.

W cenie pakietu:

– nocleg w 2 os. pokoju Double w Oficynie lub w 2 os. pokoju Double Deluxe w Pałacu,
– bogate śniadanie bufetowe dla 2 os.,
– welcome drink w Pubie 10/6 dla 2 os.,
– 1 Kolacja Degustacyjna* w restauracji Biały Królik dla 2 os.,
– nieograniczony dostęp do strefy Wellness (basen, jacuzzi, sauna sucha, łaźnia parowa, strefa chłodzenia z prysznicami i lodem, strefa relaksu przy basenie ze słoneczną łąką**, strefa cardio),
– Wstęp na piątkowy koncert jazzowo-soulowy w Pubie 10/6 (jeśli dotyczy),
– Parking
– Wi-Fi na terenie całego obiektu,

* Kolacja Degustacyjna to specjalny set kilku dań skomponowanych tak, by zachwycać wszystkie zmysły. Napoje są płatne dodatkowo, uprzejmie prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika.