Restauracja Biały Królik w Gdyni to miejsce tworzone z pasją i z ogromną znajomością kulinarnego kunsztu. Szef Marcin Popielarz (finalista San Pellegrino Young Chef 2018) stworzył tu nowoczesną kuchnię polską – kreatywną, bogatą w formy, apelującą do wszystkich zmysłów i silnie osadzoną w recepturach i produktach regionalnych.
Wszystkich koneserów otwartych na nowe doznania kulinarne, ceniących sobie autorską kuchnię i lubiących poszerzać horyzonty wrażeń zachęcamy do zatrzymania się w Hotelu Quadrille i poznania mistrzowskiego menu restauracji Biały Królik, wysoko ocenionej przez przewodnik Gault & Millau. Nasze propozycje degustacyjne zaapelują do Państwa zmysłów i będą niesamowitą podróżą kulinarną, w której asystować będzie Państwu wykwalifikowany personel.
Zachęcamy do zatrzymania się w Hotelu Quadrille w Gdyni i spędzenia magicznego wieczoru w trakcie kolacji degustacyjnej w naszej restauracji.
*menu kolacji degustacyjnej dostępne na stronie Restauracji Biały Królik.
od 1 105 zł w Oficynie (za 1 noc)
od 1 305 zł w Pałacu (za 1 noc)
A dla prawdziwych smakoszy, pragnących uczynić swoje doświadczenie kulinarne jeszcze bardziej wyjątkowym, dostępne są dodatkowe opcje takie jak pairing z winem oraz degustacja serów, whisky lub kawioru.
Zachęcamy do kontaktu w celu przygotowania indywidualnej oferty:
recepcja@quadrille.pl , +48 58 351 03 00.
Dołącz do naszego newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi inspiracjami, poradami i wyjątkowymi ofertami!