Hotel in Gdynia
0%

Follow the white rabbit

Ponad dekada kulinarnych odkryć!

Kuchnia Białego Królika od lat wyróżnia się autorskim podejściem do polskich smaków w nowoczesnym, fine diningowym wydaniu. Restauracja powstała w 2015 roku z inicjatywy Szefa Kuchni Marcina Popielarza, którego pasja do gotowania zakorzeniona jest głęboko w lokalnych tradycjach i produktach z regionu Kaszub, Kociewia i Żuław.

To właśnie Marcin Popielarz – obecnie Chef Patron Białego Królika – od początku nadaje ton i charakter temu wyjątkowemu miejscu. Jako założyciel i pomysłodawca restauracji, konsekwentnie rozwija jej kulinarne oblicze, łącząc miłość do lokalnych smaków z europejską finezją i doświadczeniem zdobytym przez lata, zarówno w Polsce, jak i za granicą. Wraz z zespołem tworzy kuchnię, która zaskakuje świeżością, techniką i dbałością o każdy detal.

Zespół z najwyższą starannością dobiera dostawców i produkty – z naciskiem na jakość, etykę i sezonowość. Efektem ich pracy są dania dopracowane w najmniejszym detalu – pełne smaku i harmonii.

Our tasting menu will appeal to your senses and lead you to an amazing culinary journey accompanied by our knowledgeable and passionate staff.

white rabbit gdynia
menu white rabbit gdynia

Our offer includes:

  • – minimum 1 nocleg w wybranej części Hotelu***** Quadrille – część pałacowa z atrakcyjnie urządzonymi pokojami inspirowanymi znakomitymi pisarzami lub część Oficyny – eleganckie pokoje hotelowe, komfortowo wyposażone we wszelkie udogodnienia,
  •  
  • – rich buffet breakfasts
  •  
  • – unlimited access to the a*quadrille area (swimming pool, jacuzzi, steam room
and dry sauna, cooling area, sunny meadow, cardio gym)
  •  
  • – a sweet surprise in the room
  •  
  • – 8-course tasting dinner + water (2 x 0.7 l)*
  •  
  • – service charge
  •  
  • – 1 relaksujący kieliszek prosecco na osobę w Pubie 10/6
  •  
  • – parking
  •  
  • – wi-fi

*The tasting dinner menu is available on the website White Rabbit Restaurant..

Dodatkowo:

 

Dla prawdziwych smakoszy, pragnących uczynić swoje doświadczenie kulinarne jeszcze bardziej wyjątkowym, dostępne są dodatkowe opcje takie jak: pairing z winem lub degustacja whisky.

We encourage you to contact us in order to prepare an individual offer:

recepcja@quadrille.pl  , +48 58 351 03 00.

reception quadrille gdynia hotel

Booking terms & conditions:

  • – Special offer, cannot be combined with other promotions,
     
    – not valid on long weekends, public holidays, special events and summer holidays (01.07-31.08),
     
    – offer valid for 1-3 days,
     
    – a reservation for 1 night is possible from Sunday to Friday, on weekends we accept reservations for a minimum of 2 nights,

     
    – We reserve the right to accept the booking of only two promotional offers within one day,
     
    – A deposit of 20% of the total stay including tax will be charged at time of booking,
     
    – Free cancellation/modification until 2PM 7 days prior to arrival, full stay is charged in case of no-show, early departure or later modifications. 
+

Search Room

Required fields are followed by *