Biały Królik poszerza horyzonty smaków; to miejsce stworzone z fantazją, gdzie rzeczywistość styka się z magią – zwłaszcza na talerzu.
Niepowtarzalny wystrój każdej z trzech sal wprowadza w magiczny świat baśni i nawiązuje do charakteru dań. Tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefa kuchni Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa.
Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach. Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów. Podążaj za Białym Królikiem!
Biały Królik to jedyna restauracja fine dining w Gdyni, którą warto odwiedzić przy okazji świętowania ważnych dla Was wydarzeń.
Restauracja, jak i cały Hotel Quadrille, jest przyjazna dorosłym. W trosce o komfort naszych Gości zapraszamy wyłącznie osoby powyżej 16. roku życia.