Podążaj po śladach Alicji i przejdź na drugą stronę lustra.
Menu Białego Królika to kulinarna ucieczka od zwyczajności. Podróż przez smaki oraz doświadczenia wizualne i zapachowe, które zaskoczą niejednego Gościa.
Menu degustacyjne składa się z 12 lub 8 (w wersji skróconej) pozycji. Wszystkie przygotowane z artystycznym pietyzmem. Wszystkie bazujące w ogromnej większości na polskich, starannie wyselekcjonowanych składnikach. A dopełnienie tej uczty stanowi wyjątkowy pairing alkoholi wyprodukowanych wyłącznie w Polsce.
Lata kulinarnego rzemiosła Chefa Patrona Mariusza Dobiesa i Head Chefa Dawida Bieleckiego wizualizują się na talerzach w kompletnej formie. Dania karmią jednak nie tylko oczy i zachwycają nie tylko kreatywną, przemyślaną konstrukcją. Każda z pozycji przepełniona jest smakami. Smakami, które dobrze znamy z osobna, ale o których połączeniach możemy jeszcze nie wiedzieć.
Pozwól się przeprowadzić przez ten bajkowy świat.
Zacznij od lusterka pozostawionego na stole i sprawdź, jak wygląda druga strona.
Restauracja Biały Królik działa wyłącznie w oparciu o specjalnie przygotowane przez naszych Szefów Kuchni menu degustacyjne. Jeśli szukasz innego rodzaju kulinarnej podróży – sprawdź menu à la carte Restauracji Quadrille. W obrębie jednej rezerwacji obsługujemy tylko jedną z tych kart.
Zgodnie z polityką Hotelu Quadrille również w Restauracji Biały Królik obsługujemy tylko gości powyżej 16. roku życia.
+
Search Room
Zapisz się do newslettera
Dołącz do naszego newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi inspiracjami, poradami i wyjątkowymi ofertami!
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda