Menu Białego Królika to kulinarna ucieczka od zwyczajności.
Podróż przez smaki oraz doświadczenia wizualne i zapachowe, które zaskoczą niejednego Gościa.
Oferujemy dwa warianty menu, które odzwierciedlają naszą filozofię i podejście do współczesnej kuchni:
Menü à la carte to autorskie interpretacje kuchni polskiej i europejskiej. Swoboda wyboru dań pozwala Gościom samodzielnie skomponować własną kulinarną opowieść, opartą na sezonowych składnikach i nowoczesnych technikach
Menü zur Verkostung dostępne jest w dwóch wersjach: pełnej i skróconej. Wszystkie dania przygotowane są z artystycznym pietyzmem i bazują w większości na polskich, starannie wyselekcjonowanych składnikach. Dopełnienie tej uczty stanowi wyjątkowy pairing alkoholi..
Lata kulinarnego rzemiosła Chefa Patrona Mariusza Dobies i Head Chefa Dawida Bieleckiego wizualizują się na talerzach w kompletnej formie. Dania karmią jednak nie tylko oczy i zachwycają nie tylko kreatywną, przemyślaną konstrukcją. Każda z pozycji przepełniona jest smakami – smakami, które dobrze znamy z osobna, ale o których połączeniach możemy jeszcze nie wiedzieć.
Pozwól się przeprowadzić przez ten bajkowy świat.
Zacznij od lusterka pozostawionego na stole i sprawdź, jak wygląda druga strona.
Montag: geschlossen
Dienstag - Samstag: 16 - 22 Uhr
Sonntag: 13-19.
Melden Sie sich für unseren Newsletter an und halten Sie sich mit den neuesten Inspirationen, Tipps und exklusiven Angeboten auf dem Laufenden!