Wyjątkowe Wigilie firmowe

Okres Świąt Bożego Narodzenia to szczególny czas, kiedy chcemy podziękować sobie za cały rok, także w pracy. Posumowanie minionych miesięcy, docenienie siebie nawzajem, wspólne uczczenie sukcesów i złożenie sobie najlepszych życzeń pomaga w budowaniu jedności zespołu.

W Quadrille pragniemy zapewnić wyjątkową oprawę każdej Wigilii firmowej, gdyż szczerze wierzymy, że odgrywa ona znaczącą rolę w integracji pracowników i kluczowych klientów.

Proponujemy Państwu :

– odświętną atmosferę pałacowej restauracji w wigilijnej aranżacji,
– wykwintne, oryginalne menu ze bożonarodzeniowymi akcentami,
– świąteczną muzykę w tle,
– opiekę naszego zespołu.

W zależności od preferencji zorganizujemy dla Państwa tradycyjną Wigilię firmową lub szalone Christmas Party, pomożemy Państwu dobrać odpowiedni program i atrakcje zgodne z oczekiwaniami, a może i je wyprzedzające. Na życzenie możemy na przykład zapewnić:

– imprezę taneczną z DJem w naszym klimatycznym  Pubie 10/6,
– upominki dla pracowników na przykład w postaci voucherów do Spa lub restauracji,
– dodatkowe dekoracje świąteczne,
– warsztaty sommelierskie lub kulinarne,
– występy na żywo: kwartet smyczkowy, duet jazzowy, stand-up etc.

Zachęcamy do zapoznania się z naszymi propozycjami kulinarnymi:

MENU SERWOWANE do skomponowania z poniższych pozycji:

PRZYSTAWKA
Sałatka jarzynowa ze śledziem i panierowanym żółtkiem
Wędzony karp w galarecie z marynowanymi warzywami
Tatar z jurajskiego łososia w kremie z żółtek
Kozia rura z burakami i topinamburem

ZUPA
Zupa z gęsiny i suszonych jabłek
Zupa z raków / pate z dorsza / szpinak
Consomme z perliczki / lane kluski lubczykowe
Krem z karmelizowanego kalafiora

DANIE GŁÓWNE
Jurajski łosoś z kaszą manną i cytryną
Kaczka w szarych renetach z ziemniakami
Ozór cielęcy w sosie chrzanowym
Dorsz w sosie rakowym

PRE-DESER
Dynia fermentowana w kwiatach bzu
Lody z tataraku z bezą

DESER
Gruszka gotowana w suszonym rabarbarze / lody z liścia bobkowego
Owoce lasu z tartą kasztanową i lodami z piernika
Tarta cytrynowa / lody śmietankowe
Mus z czarnego bzu / sos waniliowy

Cena: 3 dania 150 PLN, 4 dania 170 PLN, 4 dania + pre-deser 190 PLN

MENU BUFETOWE do wyboru z:

CIEPŁE
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie z boczkiem i cebulką
Dorsz w sosie koperkowym
Klopsiki cielęce z sosem truflowym
Policzki wołowe z pieczonymi marchewkami
Halibut z warzywnym ragu
Troć w sosie koperkowym
Perliczka w sosie piwnym Gulasz z owcy pomorskiej
Bogracz z dzika / żurawina z kasztanami
Pieczona gęś / reneta / sos z pieczonych ziemniaków i majeranku
Policzki wieprzowe w czerwonym winie
Miętus w sosie imbirowym

ZIMNE
Pstrąg w galarecie Zylc z ogonów wołowych
Pieczony indyk z żurawiną
Boczek z dzika z dziką różą
Sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem
Szpinak z kozim twarogiem i orzechami
Śledź w śmietanie
Pieczony karczek z musztardą i sosem śliwkowym
Sałatka z wędzonego na ciepło łososia
Kurczak zagrodowy z majonezem i brokułami
Tapenada z kiszonego grochu z ogórkami
Metka kaszubska z piklowanymi warzywami
Brandade z dorsza / marynowane ogórki
Remoulade z selera z szyjkami rakowymi
Pieczony rostbef wołowy / pasta z pieczonej papryki
Boczek wieprzowy z musztardowcem i jabłkiem
Rillates z gęsi

ZUPA
Zupa z suszonych owoców i kaczki
Bulion z solonej jagnięciny z karmelizowaną cebulą
Zupa z gęsiny i suszonych jabłek

DODATKI
Młode ziemniaki z koperkiem
Kopytka z cebulką i boczkiem
Groszek z marchewką
Kasza pęczak z grzybami
Ryż z warzywami
Ziemniaki dauphonise

DESERY
Ciasto drożdżowe z rokitnikiem
Panna cotta z hibiskusa
Ganache kasztanowy z dziką różą
Tarta jagodowa z bezą
Sernik z poziomkami

Cena:
130 PLN: 3 ciepłe / 5 zimne / zupa / 2 dodatki / 3 desery / pieczywo / masło
150 PLN: 3 ciepłe / 5 zimne / zupa / 2 dodatki / 4 desery / pieczywo / masło
190 PLN: 4 ciepłe / 6 zimne / zupa / 4 dodatki / 5 desery / pieczywo / masło

Zachęcamy do kontaktu w celu rezerwacji terminu i przygotowania dedykowanej oferty: marketing@quadrille.pl, +48 58 351 03 14.