Sylwester z nutką awangardy w Hotelu Spa

Koniec roku warto przywitać z nutą refleksji, w odprężającym miejscu, gdzie można zwolnić, obejrzeć się za siebie i snuć kolejne ambitne plany.

To na pewno wyjątkowy czas, który zasługuje na odpowiednią oprawę, dlatego też proponujemy Państwu relaksującego Sylwestra w pięciogwiazdkowym Hotelu Spa należącym do prestiżowej sieci Relais & Châteaux, mogącym poszczycić się awangardową restauracją Biały Królik i Najlepszym Butikowym Spa.


W sylwestrowy wieczór zapraszamy Państwa do stylowych wnętrz Pałacu Quadrille, gdzie przy nastrojowej muzyce, pod dyskretną opieką wykwalifikowanego personelu, w intymnej
i kameralnej atmosferze
uraczymy Państwa autorskim menu szefa Marcina Popielarza.

Sylwestrowe Menu Marcina Popielarza:

Amuse-bouche:
Podwędzana gęś z mirabelką

Snack I:
Kasza gryczana z wędzonym masłem i kiszonym ogórkiem

Snack II:
Wędzony ziemniak z cebulą i jagodą

Przystawka:
Pstrąg z zielenicy z buraczkami i chrzanem

Intermezzo:
Lodowaty piasek z rabarbaru

Zupa:
Zupa kurkowa na wywarze z raka królewskiego / ravioli z rakiem / piklowane grzyby

Danie główne:
Kaczka z pietruszką i kiszoną czerwoną kapustą z wiśniami

Deser:
Makowiec z kajmakiem

Petit fours:
Krówka z topinamburu
Dynia z maliną
Szyszka z jałowcem

Kreatywna kuchnia restauracji Biały Królik urzeka niezrównanym smakiem i wyglądem potraw, apelując do wszystkich zmysłów. Tworzona z pasją, bogata w formy i silnie osadzona w propozycjach regionalnych poprowadzi Państwa w niesamowitą kulinarną podróż.
Jej dopełnieniem będzie selekcja napojów i trunków umilających Państwa wieczór.

Pakiet Open Bar:

Powitalna lampka Prosecco
Woda gazowana i niegazowana
Soki owocowe
Napoje gazowane
Kawa, herbata
Wino białe
Wino czerwone
Wódka
Whisky
Lampka szampana na Toast Noworoczny

Oferta:

Sylwestrowa Kolacja Degustacyjna Marcina Popielarza
z pakietem Open Bar (do godz. 24.00)

475 zł / osoba

 


Program:

19:30
Welcome drink i uroczysta Sylwestrowa Kolacja Degustacyjna z open barem

24:00
Wspólne witanie Nowego Roku w Pałacowym Parku
Pokaz fajerwerków

24:15
Możliwość kontynuowania imprezy w Pubie 10/6
(rozliczenie według konsumpcji)

*Dress code: Black tie

Niepowtarzalna atmosfera historycznego obiektu, pałacowe wnętrza zaprojektowane ze smakiem i umiłowaniem designu, doskonała kuchnia finalisty San Pellegrino Young Chef 2018 – Marcina Popielarz oraz bogata oferta wypoczynku w strefie Wellness i Spa sprawią, iż ten Sylwester na długo pozostanie w Państwa pamięci. Serdecznie zapraszamy !

Rezerwacja: recepcja@quadrille.pl , +48 58 351 03 00