Świąteczna Dezercja

Zapraszamy na nastrojowe Święta Bożego Narodzenia w hotelu dla dorosłych Quadrille.

Proponujemy Państwu:

– odprężające chwile w pięknych wnętrzach naszego design hotelu,
– niezapomniane doznania kulinarne w restauracji Biały Królik,
– relaksujące zabiegi w naszym Spa,
– wieczory z najlepszymi trunkami w Pubie 10/6…

24 grudnia uraczymy Państwa Uroczystą Kolacją Wigilijną w Restauracji Biały Królik przy muzyce na żywo.

Szef Kuchni, Rafał Koziorzemski (The Best Chef Raising Star 2017), proponuje, aby uczcić ten wyjątkowy wieczór w gronie najbliższych specjalnym menu degustacyjnym, z którego słynie nasza restauracja, dostępnym w dwóch wersjach :

Wigilijne Menu Degustacyjne

amuse-bouche
smalec z dzika

snack
krokiet z kapustą i grzybami

przystawka
śledź z wiejską śmietaną, suszonym żółtkiem i wędzonym kawiorem z pstrąga

zupa
kiszony barszcz czerwony z majerankiem / pieróg z twarogiem i ziemniakami

inter-mezzo
lodowaty piasek z buraka i wędzonego twarogu

danie główne
smażona pierś z kaczki z czerwoną kapustą i sosem z kwiatu hibiskusa

deser
sernik na zimno z rodzynkami

220 zł / os.


Wigilijne Menu Wegańskie

amuse-bouche
wegański smalec z prażoną cebulą

snack
krokiet z kapustą i grzybami

przystawka
carpaccio z pieczonego selera z marynowanym jabłkiem w koperku /
prażone nasiona lnu i słonecznika

zupa
kiszony barszcz czerwony z majerankiem / pieróg z ziemniakami i wegańskimi skwarkami

inter-mezzo
lodowaty piasek z buraka i wędzonego twarogu sojowego

danie główne
smażony boczniak królewski z przypalaną pietruszką i piklowanymi kurkami z cebulką

deser
sernik na zimno z rodzynkami

169 zł / os.

Chcąc przedłużyć wspólne chwile, mogą Państwo dodatkowo zdecydować się na naszą selekcję świątecznych specjałów serwowanych po kolacji :


Dania serwowane w stół 

wigilijny pasztet z dzikiego ptactwa / żurawina
carpaccio z pieczonego buraka z kompresowanym jabłkiem i prażonymi nasionami
pstrąg w galarecie
sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem i kiszonym ogórkiem
zapiekanka na kruchym cieście z jagnięciną
półgęsek z suszoną śliwką
grillowane karczochy/ pesto z czarnuszki
mus z palonej czekolady z rokitnikiem
piernik z pigwowcem
pieczywo / masło /oliwa makowa

100 zł / os.

Wierzymy, że nasze propozycje kulinarne oraz kameralna atmosfera naszego obiektu sprawią, że na długo zapamiętacie Państwo Boże Narodzenie spędzone w Quadrille.

Zachęcamy do dokonywania rezerwacji z wyprzedzeniem, by móc jak najdłużej rozkoszować się perspektywą udanego świątecznego wypoczynku w Hotelu Quadrille.

recepcja@quadrille.pl 
+48 58 351 03 00