Finezyjny Sylwester

Nowy Rok warto powitać w ekscytujący i odświętny sposób. To w końcu jedyny taki moment, kiedy żegnamy to, co za nami, a otwieramy się na przyszłość i wiążemy z nią nadzieje.

Hotel Quadrille Relais & Châteaux jak zawsze dba o odpowiednią oprawę tej szczególnej nocy. Wierzymy, że w pełni uwolni ona swoją magię w połączeniu z pobytem w designerskich, butikowych wnętrzach oraz najlepszym relaksem w Quadrille Spa.

31 grudnia zapraszamy Państwa na wyśmienitego Sylwestra w Białym Króliku. Szef kuchni, Rafał Koziorzemski, przygotował dla Państwa mistrzowskie menu, aby uczcić ten wieczór.

To zaproszenie do niesamowitej kulinarnej podróży, którą umili Państwu niezwykły pokaz świetlny.

MENU SYLWESTEROWE

amuse-bouche:
suszona kaczka z borowikami

snack I
przypalony korzeń pietruszki z wędzonym kawiorem z Zielenicy

snack II
grillowana ośmiornica z pieczonym czosnkiem

przystawka:
siekana sarnina podwędzana olchą z skwarkami z słoniny
i miodem gryczanym z musztardą

zupa:
bulion wołowy z domowym makaronem
i duszoną pręgą wołową z grzybami

dnie główne:
smażony na tłuszczu wołowym kogut z gotowanym
w brązowym maśle ziemniakiem i sałatką z pieczonego buraka

przed-deser:
słony karmel z kukurydzą i słonecznikiem

deser:
crème brȗlée z pieczonego pasternaku

petit fours
ptyś z brązowym masłem / dynia z hibiskusem / karmelowy kasztan

320 zł / osoba

 

MENU SYLWESTROWE WEGAŃSKIE

amuse-bouche
marynowany burak z twarogiem sojowym

snack I
przypalony korzeń pietruszki z lodowatym piaskiem z ogórka

snack II
chips z tapioki z sałatą morską

przystawka
ravioli z borowikami / marynowane grzyby tucholskie

zupa
zupa z pieczonego topinamburu podprawiona lennicą z łazankami

danie główne
glazurowany octem jabłkowym seler z grilla z pieczonymi kasztanami

przed-deser
słony karmel z kukurydzą i słonecznikiem

deser
tarta z wędzoną czekoladą i lodami z pieczonego pasternaku

petits fours
bajaderka / dynia z hibiskusem / wata fiołkowa

290 zł / osoba

 

Serdecznie zapraszamy !

Rezerwacja: recepcja@quadrille.pl , +48 58 351 03 00

*Informujemy, że do każdego stolika doliczany jest serwis kelnerski 10% wartości rachunku.