The White Rabbit's menu is a culinary escape from the ordinary. A journey through flavors and visual and aromatic experiences that will surprise even the most discerning guests.
The tasting menu consists of 12 or 8 courses (in a shortened version), each prepared with artistic precision. Almost all of them are based on carefully selected Polish ingredients. This feast is complemented by an exceptional pairing of alcoholic beverages produced exclusively in Poland.
Lata kulinarnego rzemiosła Chefa Patrona Mariusza Dobies i Head Chefa Dawida Bieleckiego wizualizują się na talerzach w kompletnej formie. Dania karmią jednak nie tylko oczy i zachwycają nie tylko kreatywną, przemyślaną konstrukcją. Każda z pozycji przepełniona jest smakami. Smakami, które dobrze znamy z osobna, ale o których połączeniach możemy jeszcze nie wiedzieć.
Let yourself be guided through this magical world.
Start with the mirror left on the table and see what the other side looks like.
Monday: closed
Tuesday – Saturday: 4:00 PM – 10:00 PM
Sunday: 1:00 PM – 7:00 PM
Dołącz do naszego newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi inspiracjami, poradami i wyjątkowymi ofertami!